Followers

Wednesday, 6 August 2014

Jalan jalan Macau

Dah lama betul aku tak update blog ini. Dah bersawang, macamkan rumah tinggal. Tapi sebab rasa tanggungjawab kepada pengunjung blog aku ini, so aku ingat nak mula menulis semula. Sejak Januari tahun lepas hingga kini adalah aku pi merayau beberapa negara luar cuma masa aje  tidak mengizinkan untuk aku menulis. Macam mana pun aku mulakan dengan perjalanan aku ke Macau. Sementara cari idea untuk terus berceloteh, kau orang cuci mata dengan gambar gambar perjalanan ku ke Macau.
 

Jadual Penerbangan ke Macau dengan Air Asia dan kos tiket


 



 


Daftar masuk hotel

Pandangan di lobi hotel

Jalan menuju ke hotel  penginapan kami

Salah satu pandangan jalanraya di Macau

Pandangan jalanraya di Macau
Salah satu tarikan pelancung ke Macau The Senado Square

1 comment:

Nonton Film Box Office said...

Aahhhh, this post makes me wanna go there now! As in now! Haha

Nonton film engsub